• Nederlands
  • Duits

Dagelijkse boodschappen

De hele middag lekker geshopt en aankopen gedaan voor in huis en in de tuin? Dan is het natuurlijk reuze handig als u uw dagelijkse boodschappen niet nog ergens anders hoeft te doen. Bij de Huis & Tuin Boulevard kunt u ze meteen doen. Naast de tuin-, woon- en bouwwinkels vindt u de Lidl en de Aldi met ruim voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Parkeren is gratis en we zijn 7 dagen in de week geopend. Daarnaast is er een gratis shopbus vanuit de stad naar de Huis en Tuin Boulevard en terug.

Voordelig genieten

Onze supermarkten hebben een groot assortiment van producten tegen een lage prijs. Naast de gewone boodschappen, vindt u er vaak seizoensgebonden levensmiddelen van hoge kwaliteit. Als u bij ons winkelt, wordt het dan ook volop genieten in de keuken en aan tafel. Smakelijk eten alvast!

Voor de snelle trek

Na het shoppen lekkere trek? Dan bent u bij de Frietboetiek aan het juiste adres. In de weekenden en de drukkere periodes van het jaar haalt u de lekkerste verse oliebollen bij Lahnstein’s gebak. Dat is nog eens gemak!