• Nederlands
  • Duits

Voorzieningen

Afhalen goederen:

Aan de achterkant van de winkels bevinden zich uitgangen waar u kunt parkeren. Personeelsleden helpen u graag om gekochte producten in uw auto te laden.

Betalingen:

Elke winkel biedt alle betaalmogelijkheden van cash tot visa.

Dienstverlening:

Bij de Huis & Tuin Boulevard willen we u zo goed mogelijk van dienst zijn. Heeft u nog tips of ideeën waarmee we dat kunnen verbeteren? Laat het ons weten. Schroom niet en mail ons!

Eten & drinken:

Van shoppen krijg je dorst (en honger!). In ons Tuincafé kom je even tot rust. Geniet van een lekkere kop koffie, uitgebreide lunch of probeer eens de lopende aanbieding: altijd lekker! Geen tijd te verliezen? Stop dan even tussen Gamma en Praxis bij de Frietboetiek!

Fietsen:

Op de fiets naar de Huis & Tuinboulevard? Wel zo gezond! Bij alle ingangen vindt u fietsenrekken. De toegangswegen hebben tevens een fietspad ernaast, dat veilig is aangelegd met verkeerslichten.

Invaliden:

Bij de bouw van de Huis & Tuinboulevard hebben we rekening gehouden met mindervaliden. Zo hebben we er bewust voor gekozen om alle winkels drempelloos te bouwen. Ook zijn er speciale parkeerplaatsen gecreëerd bij alle ingangen. Deze extra brede plaatsen worden aangegeven met verkeersborden en gemarkeerde stoeptegels. Het invalidentoilet vindt u bij de ingang van de Aldi.

Ingangen:

De Huis & Tuin Boulevard kent twee rotondes die dienen als toegangspoort voor de parkeerplaatsen. Kijk op de virtuele plattegrond waar u uw shopbeleving het beste kunt starten.

Kinderen:

Kleine shoppers zijn van harte welkom in het Tuincafé waar ze 50 m2 speelparadijs tot hun beschikking hebben. Tenzij ze liever naar de konijntjes gaan kijken, natuurlijk… In de drempelloze winkels kunt u bovendien makkelijk de kinderwagen door de brede gangpaden manoeuvreren.

Oliebollen:

Kom de knusse sfeer letterlijk proeven tijdens de winterperiode! Aan onze oliebollenkraam kun je niet zomaar voorbijlopen: er komen heerlijke geuren vanaf!

Parkeren:

De Huis & Tuin boulevard telt 1350 GRATIS parkeerplaatsen die een handige en verkeersluwe aanrijroute hebben. Via een van de twee rotondes rijdt u het parkeerterrein op. Ook achter de winkels kunt u terecht waar ze u graag helpen uw grotere aankoop in te laden. Kijk op de plattegrond voor een overzicht van de vestigingen en de parkeerplaatsen.

Toiletten:

Naast de ingang van de Aldi vindt u de openbare toiletten en het invalidentoilet. Bij de bijStox, de Gamma en de Praxis vindt u tevens openbare toiletten in de winkels zelf.

Veiligheid:

De parkeerplaatsen en de toegangswegen zijn zo aangelegd, dat ze veilig zijn voor alle verkeer. De ruime opzet, de rotondes, drempels en zebrapaden dragen hieraan bij.